10 000 лева струваше свободата на задържаната с рекордно количество дрога

...
10 000 лева струваше свободата на задържаната с рекордно количество дрога
Коментари Харесай

Мадам „613 таблетки дрога” излезе от ареста срещу... 10 бона

10 000 лв. струваше „ свободата " на арестуваната с рекордно количество дрога бургазлийка в Полковник Серафимово. Това бе размерът на гаранцията, избран от магистрати в Смолян и доказан на две инстанции на съда, оповестява 24smolian.com.

„ Гаранцията към този момент е импортирана. В момента се изготвят химическите експертизи на наркотичните субстанции ", показаха от Окръжна прокуратура. Разследването сега още е в досъдебна фаза. Едва откакто назначените експертизи бъдат направени следва прецизиране на обвинителния акт и неговото внасяне в съда. От държавното обвиняване показаха вяра делото да бъде завършено в най-кратки периоди.

Както към този момент писахме, до 15 000 лв. би могла да стигне облагата, в случай че арестуваното рекордно количество дрога в Полковник Серафимово бе достигнало до „ пазара " по време на „ английския събор ". Това разкриха чудесно осведомени източници.

Припомняме, че ден преди началото на фестивала „ Ливади в планината ", в смолянското село бе арестувана 36-годишна бургазлийка. В автомобила на Ваня М. служителите на реда откриха 100 таблетки „ кристал метамфетамин " и 513 броя „ екстази ". На таблетките имало изображение на прилеп и емблемата на „ Мицубиши ". Цената на хапче върви приблизително по към 20 лв., само че може да доближи и даже да мине 30 лв., разкриват осведомени с цените на „ улицата ".

Жената пътувала в лек автомобил „ Хонда Сивик ". Превозното средство било спряно за инспекция до ресторант в селото. Оказало се, че 36-годишната е майка на 4-месечно бебе. Ваня М. е с чисто правосъдно минало. От прокуратурата в Смолян не желаеха най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража ", а парична гаранция.

По време на 3-дневния „ английски събор ", при започване на юни, бяха арестувани редица непознати и български жители за владеене на опиати.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР